0622 96 16 82    -     info@lumberjackoutdoor.nl

Chocolate Chip Cookie (Skillet 10 inch)

Heerlijke warme koek zo uit de skillet

Chocolate Chip Cookie (Skillet 10 inch)

-115 gram boter

-50 gram suiker

-100 gram lichte basterdsuiker

-1 ei

-5 gram vanille extract

-200 gram bloem

-5 gram baking soda

-1/2 theelepel zout

-160 gram choco chunks

Verwarm de briketten in het vuur.

Smelt de boter in de skillet op en laag vuur.

Haal de skillet van het vuur en voeg de suikers toe en laat dit even afkoelen.

Zo voorkom je dat het ei gaat stollen door de warmte van de skillet.

Meng dan het ei met het vanille extract door de suikers.

Roer dan de droge ingrediƫnten erdoorheen (zout, baking soda en bloem).

Kneed er de chocolade chunks door en duw het deeg plat tot een egale koek.

Bak de koek ongeveer 20 minuten af met briketten op de deksel tot die licht bruin ziet.

Warm het allerlekkerst.